Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Timossi Andersson på väg till Heerenveen

Sillybloggen

Tidigare Helsingborgs IF-yttern Alex Timossi Andersson anslöt till den tyska storklubben Bayern München 2018, men har senaste åren varit utlånad till HIF och Austria Klagenfurt i Österrike. I fjol noterades 21-åringen för fyra mål samt sju assist på 28 ligamatcher i österrikiska Bundesliga.

Timossi Andersson har kontrakt med Bayern München till sommaren 2023, och tidigare har svensken gått en oviss framtid till mötes efter att hans senaste låneavtal löpt ut.

– Det är inte vilken spelare som helst som man ska konkurrera ut om han kommer till Bayern. Det är alltid så i sådana klubbar. Jag åker tillbaka dit och sedan får vi se hur det känns och allting och ta det därifrån, sa han till Fotbollskanalen nyligen.

– Jag har fått höra lite (intresserade klubbar), men det är ganska tidigt in i transferfönstret, så jag väntar och tar det lugnt. Sedan får vi se vad som händer, men jag vet i varje fall att det finns alternativ.

ANNONS

Nu rapporterar nederländska Voetbal International att Timossi Andersson är på väg att lämna Bayern för en permanent övergång till Heerenveen. Skulle flytten bli av blir 21-åringen lagkamrat med Rami Al Hajj, Amin Sarr och Rami Kaib.

Dessutom provtränar Örebro SK-backen Hussein Ali med klubben för tillfället.

Publicerad 2022-07-05 23:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto