Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fransk media: PSG fick erbjudande om Ronaldo - men nobbade

Sillybloggen

Nyligen rapporterade The Times att Cristiano Ronaldo vill lämna Manchester United i sommar. Anledningen är att världsstjärnan vill spela i Champions League och tävla om titlar i slutet av sin karriär, något han inte tror sig kunna göra i United.

Enligt The Athletic har Chelsea visat intresse för Ronaldo, men Londonklubben ska dock inte ha lagt något bud på portugisen än. Nu kommer nya uppgifter som gör gällande att fler klubbar har fått möjligheten att värva 37-åringen.

Det är franska Le Parisien som rapporterar att agent Jorge Mendes har erbjudit Cristiano Ronaldos tjänster till Paris Saint-Germain. PSG ska dock ha valt att tacka nej till erbjudandet då klubbledningen anser att det inte finns någon plats för United-forwarden i laget, hävdar tidningen. Dessutom ska det finns ekonomiska aspekter som gör en övergång svår.

I PSG finns redan välbetalda världsstjärnor som Lionel Messi, Kylian Mbappé och Neymar.

ANNONS
Publicerad 2022-07-12 19:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto