Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk media: Fabregas för diskussioner med spansk klubb

Sillybloggen

Fransesc Fabregas, 35, har haft en spektakulär karriär sedan han debuterade för Arsenal vid tidig ålder. Han har spelat i klubbar, utöver Arsenal, som Barcelona, Chelsea och Monaco. Men 35-åringens kontrakt med Monaco gick ut efter den gångna säsongen, och var inte aktuellt att förlänga på grund av en begränsad speltid i Ligue 1.

Nu verkar han vända hem till Spanien igen. Enligt tidningen Mundo Deportivo för Fabregas diskussioner med Las Palmas i den spanska andraligan, Segunda Division. Förhandlingar mellan parterna ska ha skett över en längre tid och den spanska klubbens ledning sägs vara optimistisk för att en överenskommelse ska nås.

Fabregas uppges vidare ha många erbjudanden att ta ställning till, men 35-åringen föredrar ett bra projekt framför en stor lönecheck.

Las Palmas var nära att ta sig upp i högstadivisionen La Liga förra säsongen, men föll i playoff-spelet mot ö-rivalen Tenerife.

Annons
Publicerad 2022-07-13 09:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto