Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona förbereder bud på Luis Díaz

Sillybloggen

Sedan tidigare står det klart att stora förändringar skett och väntas ske i Liverpools sportsliga organisation. Michael Edwards och Richard Hughes har anslutit som fotbolldirektör respektive sportchef, samtidigt som Jürgen Klopp lämnar och ersätts av – av allt att döma – Feyenoords succétränare Arne Slot.

Men det kan även komma att ske förändringar i spelartruppen.

Luis Díaz är en spelare som enligt spansk och fransk media haft intresse från Barcelona och Paris Saint-Germain. Och enligt nya uppgifter kan han nu komma att lämna.

Den katalanska tidningen Mundo Deportivo rapporterar nämligen att Barcelona förbereder ett bud på Díaz. Att intresset för colombianen konkretiseras ska vara en direkt effekt av att Xavi stannar kvar som tränare, vilket blev klart i veckan, då Barcelona-ikonen håller honom högt.

Mundo Deportivo rapporterar vidare att Díaz värderas till 70 miljoner euro (818 miljoner kronor). Dock måste Barcelona först sälja spelare för att kunna förstärka truppen, då klubben har rejäla problem med ekonomin.

Annons

Díaz har noterats för 13 mål och fyra assist på 47 framträdanden för Liverpool denna säsong.

Publicerad 2024-04-27 12:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto