Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Werner vill lämna Chelsea - drar inte jämnt med Tuchel

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA IMORGON
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA IMORGON
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA IMORGON
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IMORGON

Timo Werner har inte fått spelet att stämma sedan han anslöt till Chelsea 2020. Forwarden har varit petad till och från, men framförallt haft problem med målskyttet när han väl har fått spela.

Nu rapporterar Leipziger Volkszeitung att Werner vill lämna Chelsea i sommar. En av anledningarna ska vara att han inte kommer överens med Londonklubbens huvudtränare Thomas Tuchel. Enligt uppgifterna föredrar 26-åringen att återvända till RB Leipzig – för att få speltid inför Qatar-VM 2022.

Just att få mer speltid är något han tidigare har varit öppen med.

– Det viktigaste är att jag är lycklig. Jag är lycklig när jag spelar och gör mål. Helt klart vill jag spela mer och jag borde spela mer för att vara i form till VM, men också för att få chansen att spela VM, sa tysken nyligen enligt Metro, ett uttalande som “förvånade” Tuchel.

Annons

På måndagskvällen följer transferspecialisten Fabrizio Romano upp med att Timo Werner är ett övergångsmål för Juventus, tillsammans med Alvaro Morata. Enligt uppgifterna var diskussionen uppe redan när Turinklubben förhandlade med Chelsea om en övergång för Matthijs de Ligt, som dock valde att gå till Bayern München.

Totalt har Timo Werner gjort 23 mål samt 21 på 89 matcher i Chelsea-tröjan. 26-åringens nuvarande kontrakt sträcker sig till juni 2025.

Publicerad 2022-07-26 00:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto