Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Modeste på väg till Dortmund - ersätter Haller

Sillybloggen

Sébastien Haller kommer bli borta i flera månader då han ska genomgå cellgiftsbehandling efter att han drabbats av en tumör i testiklarna. Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke har varit öppen med att klubben letar ersättare.

Nu verkar man ha kommit fram till en lösning. Enligt tyska Sport blir det Anthony Modeste som ersätter Haller. Enligt uppgifterna är Modeste och Dortmund överens om ett ettårskontrakt. Klubbarna uppges vara i samtal för att slutföra affären.

I Köln finns också svenske Sebastian Andersson som ryktats vara på väg bort från klubben och han var nyligen på väg till Bröndby i en affär som verkar ha gått i stöpet. Ifall Modeste lämnar klubben skulle det kunna öppna upp för mer speltid för Sebastian Andersson.

Annons
Publicerad 2022-08-07 10:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto