Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Göteborg nära att värva Eman Markovic från Norrköping

Sillybloggen

Eman Markovic värvades till IFK Norrköping inför säsongen 2022, efter en imponerande säsong för IK Start i fjol där han noterades för 16 mål och åtta assist på 30 framträdanden.

I Norrköping har det inte gått lika bra, dock. På 15 framträdanden har 23-åringen noterats för ett mål och det har blivit varierat med speltid – och nu kan Norrköpingskarriären redan vara på väg att ta slut.

Under måndagskvällen rapporterar Expressen att IFK Göteborg förhandlar med Norrköping om att värva Markovic. Parterna ska vara nära att komma överens och förhandlar just nu om prislappen. Ingenting är påskrivet eller klart, men affären kan bli klar innan det svenska övergångsfönstret stänger på torsdag.

NT skriver vidare att Norrköping vill ha fyra miljoner kronor för Markovic, som man värvade Markovic för inklusive sign on, medan Blåvitts första bud inte räckte till.

ANNONS

Norrköping har tidigare i sommar värvat de offensiva pjäserna Arnor Sigurdsson, Laorent Shabani och Andri Gudjohnsen vilket har gjort att Markovic chanser till speltid försämrats hos Peking.

Publicerad 2022-08-08 21:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto