Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Telegraph: United jagar PSV Eindhovens stjärnytter

Sillybloggen

Manchester United är på jakt efter en forward i sommar. De senaste dagarna har klubben länkats samman med Bolognas österrikiske anfallsstjärna Marko Arnautovic, men under tisdagen drog sig klubben enligt The Athletic ur affären på grund av klagomål från dess supportrar.

Klagomålen ska ha grundat sig i att Uefa stängde av Arnautovic i EM 2021 för ett rasistiskt uppträdande mot Nordmakedoniens vänsterback Ezgjan Alioski. Det hörde flera supportrar av sig till klubben om, som valde att avbryta jakten på Arnautovic. Det ska dock inte varit den enda anledningen till att jakten avbröts, då affären även såg ut att bli för dyr enligt The Athletic.

Nu verkar klubben ha riktat blickarna åt annat håll: PSV Eindhovens unge stjärnytter Cody Gakpo, rapporterar The Telegraph.

23-åringen noterades för 21 mål och 15 assist för PSV i fjol och enligt tidningen skulle han kosta omkring 35 miljoner pund.

ANNONS

Han ska vara ett alternativ till United-tränaren Erik ten Hags plan A, som var Ajax-yttern Anthony, som meddelat att han stannar i Ajax. Enligt The Telegraph är Gakpo intresserad av att skriva på för den engelska storklubben – men det finns även andra Premier League-klubbar som jagar honom. Bland annat har han tidigare ryktats till Arsenal.

PSV uppges dock vänta på huruvida man kvalificerar sig till Champions Leagues gruppspel eller inte innan man fattar beslut om en försäljning.

Gakpo har representerat det nederländska landslaget vid sju tillfällen där han har noterats för två mål. Han ses i sitt hemland som en av ligans bästa spelare. 23-åringen har främst spelat som ytter både i PSV och i landslaget, men kan även spela som anfallare.

Publicerad 2022-08-09 22:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto