Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AS: Manchester United har fått monsterbud på Felix nobbat

Sillybloggen

Manchester United är på jakt efter offensiva förstärkningar och enligt spansk media är João Félix, 22, ett av namnen som klubben kollar på. Nu kommer nya uppgifter som gör gällande att ett första bud har lagts.

Det är AS som rapporterar att Manchester United har lagt ett bud värt 130 miljoner euro, motsvarande närmare 1,4 miljarder kronor, på Félix. Enligt tidningen ska Atlético Madrid dock har avvisat budet.

AS hävdar vidare att 22-åringen har en utköpsklausul på 350 miljoner euro (3,7 miljarder kronor). Och enligt transferspecialisten Fabrizio Romano är det den summan som Atlético Madrid kräver för att släppa sin stjärna, då man i nuläget inte har någon intention att sälja honom. Det är även beskedet som Manchester United ska ha fått.

Totalt har João Félix noterats för 29 mål samt 18 assist på 112 matcher i Atlético-tröjan sedan han värvades från Benfica 2019. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2026.

ANNONS
Publicerad 2022-08-17 19:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto