Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: AZ Alkmaar nobbade 160-miljonersbud på Jesper Karlsson

Sillybloggen

Jesper Karlsson, 25, har gjort succé i Nederländerna efter flytten från Elfsborg 2020. Det har lett till intresse från andra klubbar.

Men än så länge är han kvar i Nederländerna och klubben har gett besked om att han inte är till salu den här sommaren.

-Vi indikerade snabbt för Jesper att vi vill behålla ett starkt lag och att det (en försäljning) för närvarande är uteslutet. Det budskap har förmedlats tydligt och förblir detsamma, sa AZ:s sportchef Max Huiberts, enligt nederländska NOS.

Nu kommer nya uppgifter från De Telegraaf om att klubben nobbat flera bud under sommaren. Enligt tidningen erbjöd Bournemouth och Celta Vigo 15 miljoner euro, närmare 160 miljoner kronor, för att värva Jesper Karlsson. Men det möttes av kalla handen.

ANNONS

Men Celta Vigos hopp kanske inte är ute riktigt än. Faro de Vigo skriver att Santi Mina, som dömts till fyra års fängelse för sexuella övergrepp men överklagat, lämnar Celta Vigo för Al-Shabab i Saudiarabien. Bara juridiska detaljer återstår. Al-Shabab tar över hela lönen. Därmed försvinner också en av de löneposter tidningen tidigare skrivit varit nödvändig för att kunna gå vidare i försöken att värva Jesper Karlsson.

Publicerad 2022-08-18 15:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto