Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Ingen Ronaldo till Borussia Dortmund

Sillybloggen

Cristiano Ronaldo vill lämna Manchester United. Delvis på grund av att han vill spela Champions League, delvis på grund av den frostiga relationen till tränare Erik ten Hag. Det har flera medier rapporterat om.

I torsdags uppgav CBS att portugisen kan tänka sig en flytt till Dortmund eftersom den tyska storklubben spelar i Champions League och Ronaldo själv påstods lockas av tanken att bli den första spelaren att vinna ligatiteln i Tyskland, England, Italien och Spanien.

Men så verkar det inte bli.

Tyska Sky Sport uppger att det inte kommer att bli en flytt till Manchester United för Ronaldo.

Anledningarna?

Dortmund har redan värvat Anthony Modeste, har inte råd med 37-åringens lön och han passar inte in i profilen för Dortmundspelare. Sky lägger för säkerhets skull till att det inte är tillåtet att byta tröjnummer i Bundesliga under pågående säsong, varför Cristiano Ronaldo inte skulle kunna bära sitt omhuldade nummer 7.

Annons

Dortmunds vd, Hans-Joachim Watzke, dementerar också att Ronaldo skulle vara aktuell.

– Jag älskar honom som spelare och det är en charmerande idé att se Ronaldo på Signal Iduna Park. Men det finns ingen kontakt alls mellan parterna, säger han till Sky.

Portugisiska Record uppgav i tisdags att Dortmundspåret, liksom Sportingspåret, var dött.

Publicerad 2022-08-19 10:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto