Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: Leicester har nobbat nytt Chelsea-bud på Fofana

Sillybloggen

Chelsea är på mittbacksjakt och har varit så under ett bra tag. Huvudspåret är, vilket flera medier har rapporterat om, Leicesters Wesley Fofana.

21-åringen själv har försökt att göra sitt för att få till en flytt då han inför Leicesters möte med Southampton bett om att inte vara med i matchtruppen. Enligt The Athletic var det för att tvinga igenom en övergång till Londonklubben. Han spelade heller inte matchen.

– Wesley Fofana är utanför truppen eftersom han inte har rätt sinnesstämning för att vara involverad, sa Leicester-tränaren Brendan Rodgers då enligt journalisten Fabrizio Romano.  

Så, varför är Fofana kvar?

The Athletic uppger nu att Chelsea har fått ett tredje bud nobbat och den enkla förklaringen är att Leicester inte vill sälja för mindre än 80 miljoner pund, lite över en miljard kronor. Uppgifterna gör samtidigt gällande att Londonklubben inte vill betala mer än 70 miljoner pund, ungefär 880 miljoner kronor.

Annons

Wesley Fofana kom till Leicester från Saint-Etienne i oktober år 2020. Totalt har 21-åringen gjort 52 tävlingsframträdanden för klubben. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till sommaren 2027.

Publicerad 2022-08-23 18:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto