Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Times: Chelsea är nära Gordon - och försöker värva Leão

Sillybloggen

Chelsea har värvat Kalidou Koulibaly, Marc Cucurella och Raheem Sterling till A-lagstruppen så här långt. Tanken är dock att ytterligare en mittback och ett par offensiva alternativ till ska in innan transferfönstret stänger 1 september.

Nu rapporterar The Times att Chelsea är övertygat om att ha gjort klart med Anthony Gordon, 21, innan veckan är slut. Everton-talangen väntas kosta cirka 50 miljoner pund, motsvarande knappt 630 miljoner svenska kronor.

The Times hävdar vidare att Chelsea även försöker värva Rafael Leão, 23, från Milan. Klubbarna ska ha varit i samtal i helgen, där en eller flera spelare från Londonklubben kan inkluderas i en eventuell affär. Milan har exempelvis visat intresse för Hakim Ziyech tidigare.

La Gazzetta dello Sport har tidigare rapporterat att Milan värderar Leão till drygt en miljard kronor. 23-åringen imponerade stort förra säsongen och noterades för elva mål samt tio assist på 34 matcher i Serie A.

ANNONS

Flera källor påstås även att Chelsea är nära en värvning av Pierre-Emerick Aubameyang från Barcelona. Det återstår att se hur många offensiva spelare chefstränare Thomas Tuchel kommer att ha till sitt förfogande efter deadline day.

När det gäller mittbacksfrågan har Chelsea länge kopplats ihop med Wesley Fofana. Hittills har dock Leicester nobbat alla bud från Londonklubben.

Publicerad 2022-08-23 09:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto