Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool kan snuva Arsenal på Luiz

Sillybloggen

Liverpool har fortsatt problem med sitt centrala mittfält. På deadline day lånade Merseysideklubben in Arthur Melo från Juventus, med en köpoption inskriven i avtalet. Nu kommer nya uppgifter som gör gällande att mittfältet kan stärkas ytterligare.

Det är Calciomercato som rapporterar att Douglas Luiz, 24, är högst upp på Liverpools önskelista. Aston Villa-mittfältaren uppgavs vara på väg till Arsenal i somras men klubbarna lyckades inte enas om en övergångssumma.

Luiz har ett utgående kontrakt med Aston Villa och kan därmed lämna klubben som bosman nästa sommar. Det betyder att Liverpool kan inleda förhandlingar med 24-åringen redan i januari om ett kontrakt.

Enligt samma uppgifter kan Liverpool komma att erbjuda Alex Oxlade-Chamberlain i en bytesaffär för att knyta Luiz till sig i januari.

Totalt har Douglas Luiz noterats för sju mål samt åtta assist på 117 matcher i Aston Villa-tröjan sedan han värvades från Manchester City 2019.

Annons
Publicerad 2022-09-12 10:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto