Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: United vill värva Vanderson 2023

Sillybloggen

Vanderson, 21, har gjort två mål samt tre assist på 33 matcher i Monaco-tröjan sedan han värvades från Gremio i januari 2022. Högerbacken har imponerat stort i Ligue 1, men nu kommer uppgifter som gör gällande att han redan har gått in på sin sista säsong i ligan.

Det är spanska Sport som rapporterar att Vanderson kommer att säljas nästa sommar. Enligt uppgifterna har Manchester United och Newcastle redan påbörjat kontakter med mål att knyta 21-åringen till sig.

Samma tidning menar att Barcelona ville värva Vanderson redan i somras. Men eftersom spelaren bara hade varit i Monaco i ett halvår fick den katalanska storklubben nej. Även Manchester United ska ha gjort ett försök i somras med samma utfall.

Priset på Vanderson kan hamna på omkring 60 miljoner euro, cirka 652 miljoner kronor. Det är i alla fall vad Monaco krävde för att släppa brassen i somras, hävdar Sport.

Annons
Publicerad 2022-09-21 10:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto