Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

L’Equipe: Klausul i Dembélés kontrakt - kan lämna Barça 2023

Sillybloggen

Ousmane Dembélé hade ett utgående kontrakt med Barcelona i vintras och såg länge ut att lämna klubben som bosman, då parterna inte kom överens om villkoren för ett nytt avtal. Till slut kom man dock överens och fransmannen skrev på ett kontrakt som sträcker sig till 2024.

Nu kommer nya uppgifter som avslöjar detaljerna i 24-åringens kontrakt.

Det är franska L’Equipe som rapporterar att Dembélé avsade sig en sign on-bonus när han förlängde. I stället finns en utköpsklausul på förhållandevis låga 50 miljoner euro, drygt 540 miljoner svenska kronor, inskriven i kontraktet.

Klausulen börjar gälla från och med nästa sommar och om den aktivera går 50 procent av summan till stjärnyttern och hans agenter. Det återstår att se ifall någon klubb kommer försöka värva Dembélé, som har visat på storform under hösten.

Totalt har Ousmane Dembélé noterats för 34 mål samt 38 assist på 158 matcher i Barça-tröjan sedan han värvades från Borussia Dortmund inför säsongen 2017/18.

ANNONS
Publicerad 2022-09-22 10:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto