Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ryktet: Juventus har tagit kontakt med Conte

Sillybloggen

Antonio Conte skördade stora framgångar som tränare för Juventus mellan 2011-2014 då han ledde klubben till tre raka Serie A-titlar. Sedan knappt ett år tillbaka basar italienaren över Tottenham, som han förde till Champions League i fjol.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att 53-åringen kan komma att lämna London för en återkomst till Italien.

Det är Sport Today som, genom journalisten Tancredi Palmeri, uppger att Juventus är ute efter Conte. Enligt uppgifterna är kontakter redan tagna om en återkomst till Turinklubben från och med nästa säsong, detta då nuvarande huvudtränare Massimiliano Allegri inte lyckats imponera.

Det finns dock en del som talar för att Antonio Conte stannar i Spurs, bland annat att han har lyhörda ägare i klubben och en sportchef (Fabio Paratici) som han fungerar bra med. Samtidigt är relationen till Juventus-presidenten Andrea Agnelli ansträngd sedan tidigare och därav skulle en återkomst till Turin vara något chockartad.

ANNONS
Publicerad 2022-09-22 08:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto