Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brittisk media: Manchester United följer Oblak

Sillybloggen

Sedan Erik ten Hag tog över som ny huvudtränare i Manchester United har han påståtts vilja värva en ny målvakt. Martin Dubravka är inlånad från Newcastle och konkurrerar med David De Gea för tillfället, samtidigt som Dean Henderson är utlånad till Nottingham Forest över säsongen.

Efter att ha kopplats ihop med Jordan Pickford i går, lördag, kommer nu uppgifter som gör gällande att Premier League-jätten även har vänt blickarna mot La Liga.

Enligt tidigare uppgifter har Atlético Madrid nämligen uppgetts vara intresserat av att värva Aston Villa-målvakten Emiliano Martinez. Det sätter ett frågetecken efter Jan Oblaks framtid i La Liga-klubben, och enligt The Mirror följer Manchester United nu 29-åringens situation.

Oblak har nämligen bara ett år kvar på sitt kontrakt och The Mirror menar att Atlético Madrid hellre säljer målvakten i januari än tappar honom som bosman i sommar. Det återstår att se ifall Manchester United är redo att slå till när vinterns transferfönster öppnar. Enligt uppgifterna ska nämligen flera klubbar vara intresserade av Atléti-keepern.

ANNONS

Totalt har Jan Oblak noterats för 360 matcher i Atlético Madrid-tröjan sedan han värvades från Benfica 2014. På meritlistan finns dessutom 51 landskamper för Slovenien.

Publicerad 2022-09-25 08:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto