Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Newcastle planerar bud på Tielemans

Sillybloggen

Youri Tielemans , 25, har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Leicester och kopplades ihop med Arsenal i somras. Nu kommer uppgifter som gör gällande att en annan Premier League-klubb planerar att försöka värva mittfältaren.

Det är Daily Express som rapporterar att storsatsande Newcastle planerar att lägga ett bud värt 15 miljoner pund, drygt 185 miljoner svenska kronor, på Tielemans redan i januari. I och med att 25-åringen har ett utgående kontrakt är januarifönstret Leicesters sista möjlighet att tjäna pengar på belgaren, ifall man inte är redo att släppa honom som bosman nästa sommar.

Totalt har Youri Tielemans noterats för 25 mål samt 25 assist på 166 matcher i Leicester-tröjan sedan han värvades från Monaco 2019. Den spelskicklige mittfältaren har även gjort 53 landskamper för Belgien.

ANNONS
Publicerad 2022-09-25 10:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto