Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus kan gå för Griezmann-värvning

Sillybloggen

Antoine Griezmann, 31, återvände i somras till Atlético Madrid från Barcelona på lån över säsongen. Enligt spansk media finns det en klausul i 31-åringens kontrakt som gör gällande att Atléti måste köpa loss forwarden för 40 miljoner euro, cirka 428 miljoner kronor, ifall forwarden spelar 50 procent eller mer i säsongens matcher. Därmed sägs det vara anledningen till att Griezmann främst varit bänkad och fått nöja sig med inhopp under säsongsinledningen. Samtidigt sägs parterna nu vara nära en lösning om en sänkt övergångssumma.

Nu uppger dock den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport att Juventus har ögonen på Griezmann och förbereder sig för att värva fransmannen – om forwarden inte köps loss av Atlético Madrid. Det skulle i sådana fall vara en prestigevärvning för Turin-klubben.

Griezmann är den här säsongen noterad för tre mål och en assist på åtta framträdanden.

ANNONS
Publicerad 2022-09-26 12:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto