Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Martials krav på Manchester United

Sillybloggen

Manchester United-forwarden Anthony Martial, 26, var under förra vårsäsongen utlånad till Sevilla och är nu tillbaka i United igen och noterad för två mål och en assist på två matcher den här säsongen. Enligt transfer-journalisten Fabrizio Romano ser nye United-tränaren Erik ten Hag på Martial som en viktig spelare i klubben och vill därmed nu förlänga med forwarden.

Uppgifterna gör gällande att det pågår förhandlingar, men Martial uppges samtidigt ha ett krav som sägs vara avgörande för samtalen. Enligt Romano vill fransmannen ha ett löfte om speltid, vilket det återstår att se hur United ställer sig till framöver.

Martial, som kom till United från Monaco 2015, har just nu avtal till sommaren 2024.

ANNONS
Publicerad 2022-10-05 07:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto