Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sundsvall-trio kan säljas: "Vi har förfrågningar"

Sillybloggen

Gif Sundsvall är klar jumbo och ser ut att ramla ur allsvenskan. Under fredagen rapporterar Sundsvalls Tidning att tre spelare – Ronaldo Damus, Forrest Lasso och Saku Ylätupa – kan säljas efter säsongens slut. ST har uppgifter om att det finns intresse från Frankrike, Azerbajdzjan och Kuwait för Damus, från Turkiet för Lasso och från Skandinavien för Ylätupa.

– Det blir mycket spekulationer, men konkret så har vi förfrågningar på tre av våra spelare. Vi har dialog med klubbar och rådgivare i de frågorna. I det fallet sitter Gif Sundsvall i en bra situation, för vi har avtal med de tre spelarna, säger sportchefen Urban Hagblom till tidningen.

– Det är förstahandskontakter som är tagna. Vi har inga direkta bud, men det finns en dialog mellan klubbar som vill ställa frågor kring hur vi ställer oss till transfers. Det har vi förklarat för dem, och hur förutsättningarna ser ut, fortsätter han.

Sundsvall ställs på söndag mot IFK Göteborg hemma i allsvenskan.

ANNONS
Publicerad 2022-10-07 08:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto