Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool kopplas ihop med Mbappé - började med möte på privatjet

Sillybloggen

Paris Saint-Germain-stjärnan Kylian Mbappé förlängde tidigare i år sitt kontrakt med den franska storklubben, men uppges nu, precis som sportsliga rådgivaren Luis Campos, vara redo att lämna.

Tidigare var den mest troliga destinationen för fransmannen Real Madrid, men nu rapporteras klubbarna inte ha en speciellt god relation, även om Real fortsatt sägs vilja ha in forwarden.

I stället rapporterar nu den spanska tidningen Marca om intresse från Liverpool, och att den engelska klubben är den enda klubben, som PSG skulle kunna släppa Mbappé till framöver.

Enligt den engelska tidningen Liverpool Echo går samtidigt Liverpools intresse för Mbappé tillbaka till för runt fem år sedan, då Mbappé fortfarande tillhörde Monaco.

Enligt tidningen pratade tränaren Jürgen Klopp då med Mbappé om en gemensam framtid, och klubbägaren John W. Henry sägs även tagit med spelarens familj på en privatjet-tur runt Nice-bukten, där de under ett par timmar pratade framtid. I slutändan blev dock inte en flytt den gången, och i stället skrev Mbappé på för Paris.

Annons

Mbappés nuvarande kontrakt med PSG sträcker sig till sommaren 2025.

Publicerad 2022-10-11 17:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto