Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tom Petterssons besked - lämnar Lillestrøm

Sillybloggen

Tidigare IFK Göteborg- och Östersunds FK-backen Tom Petterson, 32, bytte förra sommaren Cincinnati i MLS mot Lillestrøm i Norge.

Efter att säsongen nu är över i Eliteserien så kommer mittbacken med beskedet om att han inte kommer att bli kvar i föreningen. Det skriver han själv på Instagram.

”När jag signerade för Lillestrøm SK förra sommaren var tanken att vi skulle bo här i 1,5 år och sedan röra på oss någon annanstans, förmodligen hem till Sverige. Det var planen, men det jag inte visste då var att jag och min familj skulle bli omfamnade på det sätt vi faktiskt har blivit. Jag blev välkomnad med öppna armar och det är faktiskt helt sjukt vad många fina människor jag träffat i och runt vårt omklädningsrum på Åråsen”, skriver han i ett långt inlägg och fortsätter:

Annons

”Dessvärre har även allt vackert ett slut. Jag har haft en öppen och ärlig dialog med klubben under hösten, där framtiden diskuterats och vi har tyvärr inte kunnat enas om en lösning där båda parter är nöjda. Ska jag vara helt ärlig så hade jag helst av allt fortsatt att vara med på resan uppåt med den här fantastiska klubben, men det blir inte alltid som man tänkt sig och jag är oerhört stolt och tacksam för allt jag har fått uppleva här”.

I inlägget skriver Pettersson att det inte är klart var han han hamnar härnäst.

Tom Pettersson gjorde den gångna säsongen 17 tävlingsframträdanden för LSK, som slutade på fjärde plats i Eliteserien, och han noterades för två mål.

Publicerad 2022-11-16 19:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto