Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Romano: Solbakken skriver på för Roma

Sillybloggen

Ola Solbakken har efter sin ankomst till FK Bodø/Glimt 2020 tagit stora kliv. När den norska klubben också varit ute på sina europeiska äventyr de senaste säsongerna har Solbakken varit en av nyckelspelarna. Höjdpunkten kom förra hösten när laget besegrade Roma med 6-1 på hemmaplan, en historisk seger där Solbakken stod för två av målen.

Kanske var det just den oktoberkvällen i Bodø som banade vägen för ytterns nästa steg i karriären. Det har de senaste månaderna ryktats flitigt om en gratis övergång till den italienska huvudstaden och nu ska det enligt transferjournalisten Fabrizio Romano vara klappat och klart. Romano skriver att den muntliga överenskommelsen nåddes redan för ett par månader sedan men att övergången nu ska slutföras.

Solbakken kommer att befinna sig i Rom de närmaste timmarna för att genomgå medicinska tester och skriva på kontraktet, enligt Romano. Norrmannen är den här säsongen noterad för fyra mål och sex assist på 15 ligamatcher.

Annons
Publicerad 2022-11-21 12:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto