Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Mount har nekat Chelseas jättekontrakt

Sillybloggen

Chelseas Mason Mount har en fin höst i ryggen med bland annat fyra assist på sex Champions League-framträdanden. Nu ligger 23-åringens fokus på VM med England där den offensiva mittfältaren fått starta de två inledande matcherna. Mitt i VM-bubblan kommer nu uppgifter från Daily Mail som gör gällande att Mount ska ha nekat ett jättekontrakt från Chelsea innan avresan till Qatar.

Det ska enligt uppgifterna handla om en veckolön på 200 000 pund, motsvarande drygt 2,5 miljoner kronor. Enligt tidningen begär Mounts representanter en liknande veckopeng som Raheem Sterling fick i och med sin övergång från Manchester City. I sådana fall får Chelsea höja erbjudandet, rejält. Det ska i stället röra sig om ett kontrakt på 300 000 pund i veckan, omkring 3,7 miljoner kronor.

ANNONS
Publicerad 2022-11-26 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto