Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: AIK:s fjärde nyförvärv klart - Modesto ansluter

Sillybloggen

AIK har i höst varit aktivt på transfermarknaden och värvat Omar Faraj, Abdussalam Magashy och Abdihakin Ali. Under måndagen skriver Expressen att ytterligare ett nyförvärv är klart – Rui Modesto, 23, från Honka.

Den portugisiske yttern blev i år noterad för åtta mål och 14 assist på 31 matcher med den finländska klubben och sägs bli presenterad av AIK i veckan – om inget oförutsett inträffar. Modesto har i grunden kontrakt med Honka över 2023, men tackade under söndagen för sin tid i klubben på sitt Instagram-konto.

“Det finns inte ord för att beskriva min resa i Finland. Under min tid här har jag fått många, fantastiska vänner, spelat med många bra spelare och jobbat ihop med en fantastisk personal. Utan dem hade det inte varit möjligt med den här framgången och utvecklingen. Jag är väldigt stolt över att säga att jag representerat den här klubben i två och ett halvt år. Jag känner mig hedrad över att ha fått stöttning från fansen, ni har alltid varit där för att stötta mig och mina lagkamrater. Jag kommer aldrig glömma minnena som vi skapat tillsammans. Jag hoppas att vi ses igen en dag”.

ANNONS
Publicerad 2022-11-28 11:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto