Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktet: Kompany vill värva Gyökeres

Sillybloggen

Sveriges landslagsforward Viktor Gyökeres, till vardags i Coventry i Championship, imponerade förra säsongen med 18 mål på 47 matcher, och har i höst stått för nio mål på 19 framträdanden i den engelska andradivisionen. Det har resulterat i uppgifter om intresse från Premier League-klubbarna Southampton, Crystal Palace, Everton och West Ham.

Nu uppger den engelska tidningen The Sun att att Burnley-tränaren Vincent Kompany vill värva Gyökeres till sitt lag i januari och kommer att vara med i budgivningen. Kompany uppges vilja ha in ytterligare en forward i jakten på uppflyttning till Premier League och svensken sägs vara högst upp på legendarens önskelista.

Enligt The Sun var Gyökeres värderad till 15 miljoner pund, drygt 190 miljoner kronor i somras, vilket skrämde bort klubbar som Fulham och Middlesbrough. Burnley sägs i sin tur inte vilja betala så mycket, och hoppas få ner priset.

Gyökeres kom till Coventry från Brighton under 2021 och har kontrakt till sommaren 2024. Nyligen sa han följande om hur han tänker kring det kommande januari-fönstret:

Annons

– Det får vi se, men jag trivs bra i Coventry. Jag får spela mycket. Det är viktigt att få spela mycket och vara viktig i laget. Inte bara flytta för att flytta, sa forwarden då.

Burnley toppar tabellen, medan Coventry är på tolfte plats i Championship.

Publicerad 2022-12-04 22:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto