Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dansk media: Rajovic högaktuell för Blåvitt

Sillybloggen

Mileta Rajovic har gjort nio mål på 15 matcher för Næstveds BK i danska andraligan. Nu kommer uppgifter som kopplar ihop den 23-årige forwarden med en flytt till allsvenskan.

Det är sajten bold.dk som rapporterar att Rajovic följs av flera Superligan-klubbar – samt IFK Göteborg. Enligt uppgifterna ska det röra sig om flera konkreta förfrågningar och erbjudanden, och Blåvitt ryktas vara den klubb som visat störst intresse.

Bold hävdar att Rajovic har besökt IFK Göteborg för att bekanta sig med klubben och Kamratgården. Næstveds sportchef Peter Dinesen vill inte kommentera uppgifterna, men säger att försäljningar av unga spelare är en del av klubbens sportsliga strategi.

– Vår strategi är att ge unga spelare chansen att visa upp sig till det positivt och kan vi sedan sälja dem vidare till ett förmånligt pris så kommer det givetvis att vara ett kvitto på arbetet som vi gör, säger Dinesen.

ANNONS

Mileta Rajovic är fostrad i Brøndbys akademi men har även representerat B. 93 och HB Køge.

Publicerad 2022-12-06 13:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto