Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PSG bekräftar intresse för Rashford: "Gömmer oss inte"

Sillybloggen

Marcus Rashford, 25, sitter på ett avtal med Manchester United som sträcker sig till i sommar. I kontraktet finns dock ett optionsår.

Samtidigt har det cirkulerat uppgifter om att forwarden kan byta klubb. Under hösten uppgav L’Equipe att PSG vill värva engelsmannen och även Real Madrid och Barcelona har ryktats vara intresse.

Nu bekräftar en av de tre nämnda klubbarna intresse för stjärnan, som på lördag ska spela VM-kvartsfinal mot Frankrike. Det handlar om ja, franska huvudstadsklubben PSG.

– Rashford är en otrolig spelare och gratis? Varenda klubb kommer att vara ute efter honom. Vi kommer inte att gömma oss. Vi har pratat tidigare, men det var inte rätt läge från någon av sidorna. Kanske (i sommar). Varför inte? säger PSG-presidenten Nasser Al-Khelaifi till Sky Sports enligt Daily Mail.

Annons

Han fortsätter:

– Vi ska inte prata om det nu. Låt dem fokusera på VM.

Rashford har spelat i Manchester United hela sin karriär. Den här säsongen står han noterad för åtta mål och tre assist på 19 tävlingsframträdanden i sitt klubblag.

Publicerad 2022-12-08 18:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto