Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AS: Enrique kan ta över Atlético Madrid

Sillybloggen

Efter VM-uttåget i åttondelsfinal fick Spaniens förbundskapten Luis Enrique lämna sitt uppdrag. Nu kommer uppgifter som gör gällande att 52-åringen kan återvända till La Liga.

Det är spanska AS som rapporterar att Enrique kan ersätta Diego Simeone som huvudtränare för Atlético Madrid i sommar. Det hänger i så fall på att argentinaren, som har kontrakt till 2024, väljer att avsluta sin tid i den spanska huvudstadsklubben – vilket inte är helt otänkbart.

Diego Simeone har basat över Atlético Madrid sedan 2012 och lett klubben till stora framgångar, men i år har spelet hackat. Bland annat kom man sist i sin Champions League-grupp och i La Liga är man redan hela 13 poäng bakom serieledaren Barcelona efter bara 14 omgångar.

Atlético Madrids vd Miguel Ángel Gil Marín har tidigare talat gott om Enrique.

Annons

– Jag gillar honom både på ett personligt och yrkesmässigt plan. Jag anser att han har talangen att träna vilket lag som helst i vår liga, har han sagt tidigare.

Luis Enrique har tidigare tränat Barcelona och Celta Vigo.

Publicerad 2022-12-09 19:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto