Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sport: Barcelona närmar sig Kanté

Sillybloggen

N’Golo Kanté har en skadedrabbad säsong bakom sig och ryktas vara på väg bort från Stamford Bridge. Fransmannen sitter på ett utgående kontrakt och har enbart spelat 175 minuter i Premier League den här säsongen. Nu kommer nya uppgifter från spanska Sport att Barcelona närmar sig en överenskommelse med mittfältaren och Chelsea.

Uppgifterna gör gällande att Kantés representanter har varit i kontakt med Barcelona och grundöverenskommelsen ska praktiskt taget redan vara klar. Förhandlingarna har gått framåt de senaste veckorna och kontraktsavtalet kan slutföras redan i januari, enligt tidningen.

ANNONS
Publicerad 2022-12-10 15:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto