Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Isco kan lämna Sevilla - redan i januari

Sillybloggen

Isco lämnade Real Madrid för Sevilla i somras. Den tidigare stortalangen har sedan dess inte fått det att lossna i Andalusien. Ett mål och tre assist på 19 matcher den här säsongen är inget som har imponerat på sportchefen Monchi.

Enligt spanska Relevo ska den offensiva mittfältaren haft ett infekterat möte med sportchefen i veckan, vilket har skapat ännu större missnöje. Isco tros ha sagt att han enbart är i klubben på grund av den tidigare tränaren Julen Lopetegui, som numera återfinns i Wolverhampton.

Monchi är nu angelägen att sälja 30-åringen redan i januari för att få in pengar till nya värvningar. Skulle det inte finnas något intresse uppger Relevo att en ömsesidig uppsägning av Iscos kontrakt kan bli aktuellt.

ANNONS
Publicerad 2022-12-11 12:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto