Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italiensk media: Torino kan köpa loss Hien för 75 miljoner

Sillybloggen

Isak Hien gjorde den gångna säsongen stor succé i Djurgården och mittbacken såldes till Hellas Verona.

Men att det skulle bli en flytt till just den klubben var långtifrån självklart. I dragkampen om 23-åringen fanns även Torino med och det såg länge ut som att han skulle hamna i Turin-klubben.

Nu, efter bara ett par månader i Hellas Verona, verkar Torino ha återupplivat intresset för Hien, för L’Arena uppger att Serie A-nian är ser Hien som ett alternativ att förstärka truppen med. Enligt L’Arena skulle Torino kunna betala upp till sju miljoner euro, ungefär 75 miljoner kronor.

Sedan tidigare har Espanyol rapporterats vara intresserat av landslagsbacken.

I samband med att Djurgården sålde Hien uppgav Aftonbladet att Stockholmsklubben fick 34 miljoner kronor för affären, samtidigt som bonusar kan göra att summan stiger till 50 miljoner kronor. Aftonbladet har även uppgett att Djurgården har en vidareförsäljningsklausul på tio procent.

Annons

Hien har gjort 12 framträdanden för tabelljumbon Hellas Verona den här säsongen. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till sommaren 2026.

Publicerad 2022-12-13 08:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto