Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Southgate ska diskutera framtiden i januari

Sillybloggen

England åkte ur VM i kvartsfinal mot Frankrike och kort därefter började det ryktas om förbundskapten Gareth Southgates framtid.

Huvudpersonen själv, som har kontrakt över EM 2024, har själv hintat om att han kan lämna sin post.

– Jag tycker stora delar av dessa 18 månader varit svåra. Å ena sidan har jag älskat de senaste veckorna men å andra sidan finns annat som hänt under de 18 månaderna. Sådant som sagts och skrivits. Kvällen i Wolverhampton. Det finns mycket i mitt huvud just nu som gör mig kluven, sa Southgate enligt The Guardian.

Inget beslut är taget om Southgate kommer att vara kvar eller inte. Det kommer nästa månad, enligt Sky.

Enligt den brittiska tv-kanalen kommer förbundet och förbundskaptenen fundera över julen och sedan träffas i början av januari. Tidigt nästa år behöver i synnerhet förbundet besked om Southgate tänkt stanna kvar eller inte. Om han inte tänkt fullfölja sitt kontrakt vill förbundet inleda en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare.

Annons

Graham Potter, Thomas Tuchel, Eddie Howe och Brendan Rodgers har nämnts som kandidater till att ersätta Southgate vid ett avsked.

Publicerad 2022-12-16 18:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto