Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United blickar mot Osimhen och Ramos

Sillybloggen

Sedan i somras har Manchester United kopplats ihop med Cody Gakpo. Mycket talade för att en övergång skulle bli av när transferfönstret öppnar i januari, men i stället kom Liverpool in sent i bilden och kapade affären. Nu ser PSV-stjärnan ut att hamna på Merseyside framöver.

Det har tvingat Manchester United att kolla efter andra alternativ i jakten på en ersättare till Cristiano Ronaldo.

Lokaltidningen Manchester Evening News rapporterar att Premier League-giganten nu kan vända sig till två andra namn: Victor Osimhen (Napoli) och Gonçalo Ramos (Benfica). Både Osimhen och Ramos är mer utpräglade centrala forwards jämfört med Gakpo, vilket är något som Erik ten Hag dels har använt sig av frekvent tidigare i sin tränarkarriär, dels något han saknar i dagens truppbrygge.

United-tränaren har bekräftat att klubben är på jakt efter en ny forward:

– Ja, vi är medvetna om att vi har tappat en anfallare. Så vi måste ta in en ny. Men det måste vara rätt spelare som tillför kvalitet till laget och inte bara till truppen. Kraven är höga i Manchester United, sa ten Hag på en presskonferens i dagarna.

Annons

Gemensamt för duon är att båda ryktas ha en prislapp på minst en miljard kronor. Det återstår att se ifall Manchester United är redo att spendera den typen av pengar i januari efter att ha öppnat plånboken rejält i somras.

Publicerad 2022-12-27 07:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto