Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Molde med 31,5-miljonersbud på Berisha

Sillybloggen

Hammarby har bekräftat att Molde är intresserat av forwarden Veton Berisha, men sportchef Jesper Jansson har berättat för Fotbollskanalen att det skulle behövas ett ”monsterbud” för att klubben överhuvudtaget ska släppa 28-åringen.

På tisdagen uppgav tidningen Aftonbladet att Hammarby nobbat ett bud på 24 miljoner kronor i förra veckan.

Nu ska den norska mästarklubben, som nyligen sålde strikern David Datro Fofana till Chelsea för runt 120-130 miljoner kronor, kommit med ett nytt bud. Det är stort i allsvenska mått mätt.

Enligt norska TV 2 har Molde lagt ett nytt bud på 30 miljoner norska kronor, drygt 31,5 miljoner kronor. TV 2 uppger att Hammarby ännu inte svarat på budet.

Samtidigt skriver TV 2 att Bajen jagar Tromsø-spelaren August Mikkelsen och den svenska klubben är på väg att lägga ett bud på 10 miljoner norska kronor på 22-åringen, vilket inte lär accepteras.

Annons

Veton Berisha bröt sin tystnad kring Moldeintresse på Bajens premiärträning i måndags.

– Jag kan inte säga så mycket om det. Det enda jag kan säga är att det är smickrande att de är intresserade. Det är en stor klubb i Norge. De har varit intresserade under en längre tid och det är den enda jag kan säga. Jag kan inte kommentera mycket mer än så, sa han då.

Molde-toppen Ole Erik Stavrum sa i dagarna följande om klubbens intresse för Berisha:

– Veton är en bra spelare, det råder det ingen tvekan om, sa han till Romsdals Budstikke.

Publicerad 2023-01-11 14:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto