Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kraljs agent om Bajen-uppgifterna: "Överraskande"

Sillybloggen

I dagarna uppgav lokaltidningen NA att ytterbacken Anton Kralj som nyligen lämnade Degerfors, är högaktuell för Hammarby och enligt tidningens uppgifter var “affären så gott som klar”.

Men det tillbakavisas av spelarens agent Jimmy Hermez.

– Det är faktiskt överraskande uppgifter för oss också. Det är mer än vad vi själva visste, det är den informationen jag kan delge just nu, säger han till lokaltidningen KT.

Hermez fortsätter:

– Gällande Kralj finns det intresserade klubbar. Huvudspåret just nu som är mest konkret och som ligger närmast på bordet är en klubb i Norge faktiskt. Det är därför jag är överraskad av dessa uppgifter (om Hammarby).

Hermez berättar för KT att den norska klubben inte är Sandefjord, som Kralj har ett förflutet i.

Den tidigare Gefle- och MFF-backen har tidigare berättar för Fotbollskanalen att han önskar att stanna kvar i allsvenskan.

Annons

– Jag vill stanna kvar i allsvenskan. Jag känner att jag inte fått ut det jag kan. Jag har varit mycket skadad under de här säsongerna. När jag är skadefri håller jag en väldigt hög allsvensk nivå. Jag vill visa det. Allsvenskan är absolut ett hett alternativ, sa han till Fotbollskanalen den 22 december.

Publicerad 2023-01-13 08:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto