Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal har lagt jättebud på Caicedo

Sillybloggen

Moisés Caicedo, 21, har imponerat stort i Premier League sedan han anslöt till Brighton sommaren 2021. En rad toppklubbar har påståtts vara ute efter mittfältaren, och nu kommer uppgifter som gör gällande att en flytt närmar sig.

Det är transferjournalisten Fabrizio Romano som rapporterar att Arsenal har lagt ett bud på Caicedo. Enligt uppgifterna ligger budet på 60 miljoner pund, cirka 765 miljoner kronor.

Tidigare i januari har Brighton nobbat ett muntligt bud på 55 miljoner pund (cirka 700 miljoner kronor) från Chelsea på Caicedo, hävdar Romano. Succéklubbens ambition är nämligen att behålla sin guldklimp säsongen ut – minst. Det återstår därmed att se ifall Arsenals bud är tillräckligt.

Enligt tidigare uppgifter är även Liverpool intresserat av Caicedo.

The Athletic uppger senare under fredagen att Brighton har nobbat Arsenals 765-miljonersbud. Enligt sajten är Brightons ståndpunkt att Caicedo inte är till salu i januarifönstret – och det kommer inte att förändras.

Annons

Totalt har Moisés Caicedo, som har kontrakt till 2025, gjort två mål samt tre assist på 31 matcher i Brighton-tröjan. På meritlistan finns dessutom 28 landskamper för Ecuador och han spelade samtliga matcher för sitt land i Qatar-VM.

Publicerad 2023-01-27 12:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto