Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Zaniolo nobbar Bournemouth efter möte med klubben

Sillybloggen

Nicolò Zaniolos framtid har varit ett hett ämne i italiensk media de senaste veckorna.

23-åringen rapporterades vara på väg till den regerande Serie A-mästaren AC Milan, men efter att klubbarna inte kommit överens om vare sig övergångssumma eller typ av övergång föll det samman.

Vidare rapporterade transferjournalisten Fabrizio Romano under torsdagen att Premier League-klubben Bournemouth lagt ett bud på Romastjärnan. Budet ska ha varit värderat till 30 miljoner euro (385 miljoner kronor) och en vidareförsäljningsklausul om tio procent.

Under fredagen har Zaniolos representanter, enligt CalcioMercato, träffat Bournemouth. Slutligen har spelaren kommit fram till att nobba klubben. Tidigare rapporter i italiensk media har gjort gällande att 23-åringen prioriterar att stanna i Italien vid en eventuell övergång.

Annons

Om detta innebär att Zaniolo stannar i Roma återstår att se. Milan och Bournemouth är för tillfället ute ur bilden, men Tottenham har även sagts vara intresserat. Än så länge har inte Londonklubben kommit med något bud, dock.

Publicerad 2023-01-27 17:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto