Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Italiensk media: Inter har inte gett upp om Nilsson Lindelöf

Sillybloggen

Inter är på väg att tappa mittbacken Milan Skriniar, vars avtal går ut i sommar, till Paris Saint-Germain. Slovaken bekräftade under söndagen att han skrivit på för PSG, och väntar på att klubbarna ska komma överens. Om det ska bli en flytt i januari behöver den franska storklubben köpa loss mittbacken – annars blir det en bosman-flytt i sommar.

Tidigare i veckan kom samtidigt uppgifter om att Inter identifierat Manchester Uniteds svenske landslagsback Victor Nilsson Lindelöf, 28, som ersättare till Skriniar. Manchester United uppges dock inte vilja släppa mittbacken för tillfället, även om svensken inte fått så mycket speltid den här säsongen.

Nu uppger den italienska tidningen Gazzetta dello Sport att Inter inte gett upp Nilsson Lindelöf och att samtal fortlöper mellan klubbarna. United sägs fortsatt enbart vara villigt att diskutera en försäljning.

Nilsson Lindelöf har tillhört United sedan 2017 och har kontrakt till sommaren 2024.

ANNONS
Publicerad 2023-01-30 07:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto