Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Everton har lagt stort bud på Gallagher

Sillybloggen

Trots att Conor Gallagher har fått gott om speltid den här säsongen har han inte riktigt lyckats ta en ordinarie startplats i Chelsea. Nu kommer uppgifter som gör gällande att han kan vara på väg bort från Londonklubben redan i januari.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger att Everton har lagt ett bud värt 40 miljoner pund (cirka 514 miljoner kronor) plus fem miljoner euro (64 miljoner kronor) i bonusar på Gallagher. Enligt samma uppgifter kommer Chelsea, liksom spelaren, att ta ett beslut om framtiden inom kort.

Samtidigt hävdar Sky Sports att Gallagher inte är intresserad av att gå till Everton. Då återstår att se ifall klubbarna kommer överens, och om Merseysideklubben lyckas övertyga 22-åringen om en övergång i så fall.

Totalt har Conor Gallagher noterats för elva mål samt sex assist på 82 matcher i Premier League för Chelsea, West Bromwich (lån) och Crystal Palace (lån). Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Annons
Publicerad 2023-01-30 17:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto