Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Romano: Galatasaray vill värva Zaniolo

Sillybloggen

Senaste månaderna har flera italienska medier rapporterat att sprickan mellan Nicoló Zaniolo och Roma är total och att det inte finns “någon väg tillbaka” längre för parterna. Relationen sägs har brutit samman helt och hållet efter att 23-åringen bett om att få lämna.

Men någon flytt blev aldrig av i januari.

Roma var bara intresserat av en permanent övergång, vilka fick andra italienska klubbar att backa. Samtidigt var den offensive mittfältaren inte sugen att flytta till Premier League där alternativ fanns.

Italienaren är fortfarande kvar i Roma, men nu verkar en dörr ha öppnats för att han trots allt sticker från huvudstadsklubben.

Enligt transferjournalisten Fabrizio Romano har turkiska storklubben Galatasaray inlett samtal med Roma att värva Zaniolo. Enligt uppgifterna är fortfarande ”bara” köp ett alternativ, Roma vill inte låna ut den offensive mittfältaren. Vidare uppger Romano att parterna diskuterar villkoren för affären och att Zaniolo överväger att gå till Galatasaray eftersom han är oönskad i sin nuvarande klubb.

ANNONS

En värvning skulle vara möjlig eftersom det turkiska transferfönstret stänger den 8 februari.

Nicoló Zaniolo kom till Roma från Inter 2018 och har gjort 128 matcher för klubben sedan dess. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2024.

Publicerad 2023-02-05 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto