Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: MFF närmar sig Jansson

Sillybloggen

Pontus Jansson, 31, har varit lagkapten och en tongivande spelare för Brentford senaste säsongerna. Svensken har dock ett utgående kontrakt för tillfället, vilket har öppnat upp för en eventuell återkomst i Malmö FF.

Brentford-tränaren Thomas Frank har tidigare inte hymlat med att Premier League-klubben gärna vill att Jansson, som har ett optionsår inskrivet i kontraktet, stannar.

– Vi pratar (om en förlängning) för att se om det finns en möjlighet, sa Frank enligt The Athletic.

– Vi gillar Pontus, Pontus gillar att vara här, så det är en pågående diskussion med ett positivt fokus. Jag skulle verkligen gilla om han fortsatte här, om alla parter kan komma överens om olika aspekter, det vore bra.

Nu rapporterar Aftonbladet att Malmö FF har “goda förhoppningar” om att värva Pontus Jansson i sommar. Enligt uppgifterna närmar sig en återkomst och i nu läget finns det “mycket som talar för” att MFF får igenom sin drömvärvning.

Annons

Jansson har dock inte tagit något definitivt beslut om sin framtid i nuläget, skriver tidningen.

Totalt har Pontus Jansson gjort 110 matcher för Brentford. Sedan 31-åringen lämnade MFF 2014 för att bli utlandsproffs har han även hunnit representera Torino och Leeds.

Publicerad 2023-02-06 12:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto