Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TFF:s Berget-flört: "Vi hade inte tackat nej"

Sillybloggen

Jo Inge Berget, 32, lämnade Malmö FF för ett par veckor sedan och veteranen hymlade inte om sin besvikelse vid avskedet.

“2023 – Here we go! Dessvärre är jag tvungen till att säga tack och farväl till Malmö FF. Fotbollen kan vara brutal. Det känns konstigt att vilja fortsätta, men inte längre vara önskad. Sju år, tre barn, fem titlar, två Champions League, två Europa League, 253 matcher, 59 mål, 52 assist och 100 procent hjärta. Jag är stolt över min tid i MFF. Stolt över vad jag har gjort, vem jag har varit och vad vi har åstadkommit tillsammans. Jag har fått minnen och vänner för livet”, skrev norrmannen i ett Instagraminlägg.

Norrmannen har inte gjort klart med någon ny klubb sedan uppbrottet, även om det ryktats om att Molde vill värva hem evighetsmaskinen.

Annons

Men kanske blir Jo Inge Berget kvar i Sverige trots allt. Enligt Sydsvenskan har superettanklubben Trelleborgs FF visat intresse för Berget.

Sportchefen Salif Camara Jönsson erkänner att Berget hade varit en drömvärvning.

– Berget är en spelare som är på en nivå för sig själv. Vi vet var vi befinner oss i näringskedjan, men det är klart att det hade varit en fantastisk spelare för Trelleborgs FF. Sett till vad han gjorde förra året kan han nog välja och vraka. Men det är ingen spelare vi hade tackat nej till, så tydlig kan man vara, säger han till Sydsvenskan.

Om en Berget-värvning är något som TFF försöker att landa låter Camara Jönsson vara osagt.

– Vi vet att han finns, skulle det vara intressant för hans del är vi definitivt öppna, men vi är inte där.

Publicerad 2023-02-07 18:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto