Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dortmund ger upp Bellingham - letar ersättare

Sillybloggen

Jude Bellingham förväntas lämna Borussia Dortmund för spel i Real Madrid eller Liverpool i sommar. Relevo uppger att Borussia Dortmund är villigt att släppa taget om mittfältaren och letar nu ersättare till Bellingham.

Tidigare har det rapporterats att Dortmund vill förlänga med Bellingham och behålla engelsmannen. Enligt Relevo har den tyska klubben nu gett upp det spåret och sägs vara medvetet om att de inte kan tävla med till exempel Real Madrid och Liverpool.

Real Madrid och Liverpool är klubbarna det som allra mest intensivt har pratats om när det gäller Bellinghams nästa klubbadress. Enligt Relevo är Jude Bellingham Real Madrids förstaval i sommar och klubben sägs göra allt för att övertyga engelsmannen att komma till den spanska huvudstaden.

Bellinghams avtal med Dortmund löper ut sommaren 2025. Så här långt den här säsongen har han stått för fyra mål och fyra assist på 18 matcher i Bundesliga.

ANNONS
Publicerad 2023-02-08 13:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto