Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guardian: Pochettino och Tuchel hetaste kandidaterna - kan ta över Spurs

Sillybloggen

Antonio Conte har ett utgående kontrakt och går en osäker framtid till mötes.

Tidigare i veckan rapporterade transferjournalisten Fabrizio Romano att italienaren och Tottenham kommer att diskutera en eventuell gemensam framtid efter säsongen, men i nuläget förs inga diskussioner om ett nytt avtal. Samtidigt har det figurerat uppgifter som gjort gällande Spurs-tränaren har hemlängtan.

Nu hävdar Daily Telegraph att det är “oundvikligt” att parterna går skilda vägar senast i sommar, enligt väl underrättade källor. The Guardian rapporterar att Mauricio Pochettino och Thomas Tuchel är hetaste kandidaterna att ersätta.

Telegraph är överens om att Pochettino är ett alternativ, men påpekar samtidigt att det finns tvivel inom klubben att återanställa argentinaren. Andra kandidater är Luis Enrique, Ange Postecoglou, Roberto De Zerbi och Luciano Spalletti enligt tidningen.

ANNONS

Tottenham ligger på fjärde plats i Premier League med tolv omgångar kvar att spela.

Publicerad 2023-03-10 08:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto