Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: United utmanar om Bellingham på allvar

Sillybloggen

Jude Bellingham lär bli namnet på allas läppar inför sommarens transferfönster.

Liverpool, Manchester City och Real Madrid har i flera omgångar ryktats vara intresserade av att värva den 19-årige mittfältsstjärnan från Borussia Dortmund i sommar. Men nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare en storklubb har gett sig in i jakten – på allvar.

Det är The Telegraph som rapporterar att Manchester United nu är redo att gå in i ett budkrig om Bellingham i sommar. Tidigare uppgifter från brittisk media har gjort gällande att Premier League-jätten gett upp hoppet om att knyta till sig 19-åringen, men efter en stark säsong tror sig nu Erik ten Hag kunna knyta till sig engelsmannen.

Annons

The Telegraph hävdar vidare att Erik ten Hag är en stor beundrare av Bellingham, och ser honom som en framtid lagkapten i Manchester United. Enligt tidningen har Dortmund-mittfältarens initiala prislapp satts till 125 miljoner euro, knappt 1,4 miljarder kronor. Det återstår att se vad slutsumman landar på.

Totalt har Jude Bellingham noterats för 20 mål samt 24 assist på 123 matcher för Dortmund sedan han värvades från Birmingham 2020. Trots sin unga ålder har han redan 22 landskamper för England på meritlistan.

Publicerad 2023-03-16 18:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto