Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gazzettan: Elva (!) spelare kan lämna Inter i sommar

Sillybloggen

I sommar verkar Inter gå igenom rejäla truppförändringar inför nästa säsong. Gazzetta dello Sport rapporterar att hela elva spelare kan komma att lämna klubben.

För att få in kapital för att förnya i spelartruppen överväger Inter att sälja mittfältaren Marcelo Brozovic, 32, anfallaren Joaquin Correa, 28 och försvararen Denzel Dumfries, 26.

Bland de ovan nämnda är Correa, enligt Gazzettan, närmast en flytt. Inter investerade 31 miljoner euro i anfallaren när han hämtades in 2021.

Vad gäller spelarna som är på lån i Inter verkar endast Francesco Acerbi (inhämtad från Lazio) bli kvar i klubben. Köpoptionen för Raoul Bellanova kommer inte att aktiveras och Chelsealånet Romelu Lukaku har inte riktigt haft en lyckad säsong i klubben.

Därutöver sitter mittbacken Stefan de Vrij och forwarden Edin Dzeko på utgående kontrakt. Där är klubbarna och spelarna långt ifrån en överenskommelse, enligt den italienska tidningen. Milan Skriniar, som var på väg att lämna redan i januari, ser ut att hamna i PSG i sommar. Roberto Gagliardinis kontrakt, som går ut, ser inte ut att förlängas. Målvakten Samir Handanovic och Danilo D’Ambrosio, också med utgående kontrakt, kan bli kvar.

Annons
Publicerad 2023-03-21 11:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto