Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktet: Rashford avvaktar med förlängning

Sillybloggen

Manchester United-stjärnan Marcus Rashford, 25, har under senaste tiden varit i strålande form och har öst in mål i Premier League. 25-åringen är den här säsongen noterad för 27 mål och nio assist på 44 framträdanden, och sitter samtidigt på ett avtal som snart löper ut, sommaren 2024.

Manchester United uppges vilja förlänga med Rashford, men ännu är inget klart. Enligt den engelska tidningen The Sun vill United höja ge engelsmannen ett femårskontrakt med en förhöjd veckolön från 200 000 pund, motsvarande 2,5 miljoner svenska kronor till 300 000 pund, motsvarande 3,8 miljoner svenska kronor.

Rashford uppges samtidigt vilja avvakta processen kring om Manchester United får en ny ägare framöver. Just nu är Sir Jim Ratcliffe och shejk Jassim Bin Hamad Al Thani de ledande budgivarna i racet om att ta över efter Glazerfamiljen.

Annons
Publicerad 2023-03-24 13:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto